Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

noiembrie 23rd, 2011

Beneficii ChocoSvelt

Fără categorie, by havier.

Beneficii ChocoSvelt se pot vedea prin continut mai redus de cafeina, decat o ceasca de cafea si prin efectul acestor bomboane de ciocolata in procesul de slabire. Dintr-un studiu recent al Institutului National de Sanatate Publica si Mediu din Olanda reiese ca ciocolata are o cantitate insemnata de antioxidanti, mai insemnata chiar decat in cazul ceaiului verde. Prin acest continut bogat de antioxidanti se pot preveni o serie de boli precum bolile cardiace. Si aceasta ciocolata poate oricand sa te faca sa scapi de 5 kilograme sau chiar mai mult intr-o singura saptamana.

Din beneficii ChocoSvelt fac parte si senzatia de relaxare si o memorie buna oferite de aceasta, deoarece ciocolata stimuleaza indrofinele care functioneaza ca un anestezic in tratarea durerilor cronice. Acest endrofine pot creste oxigenul din sange ceea ce duce la o stae de relaxare si implicit imbunatatirea memoriei. Serotonina, cu rol neurotransmitator, este prezenta si ea in ciocolata si poate actiona eficient ca un element antidepresiv.

Deci prin consumul de ChocoSvelt puteti in acelasi timp sa fiti relaxat si sa scapati de kilogramele in plus intre-un mod placut fara diete drastice, fara a va infometa si fara a face exercitii fizice pana la epuizare. Bomboanele ChocoSvelt pot reprezenta o solutie oricand pentru cei cu kilograme in plus.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa de Laon se administreaza Alcachofa forte Be-Light comentarii Be-Light efecte secundare Be-Light forum Be-Light pareri Biocitrin pret Biocitrin prospect Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit ce contine Alcachofa de Laon cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cine a slabit cu Be-Light cum se ia Alcachofa de Laon cum se ia Be-Light cum se ia Biocitrin cura de slabire discutii Be-Light forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii interdictii Alcachofa de Laon pastila de slabit pastile de slabit pret Alcachofa de Laon prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Beneficii ChocoSvelt”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *