Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

noiembrie 23rd, 2011

Beneficii ChocoSvelt

Fără categorie, by havier.

Beneficii ChocoSvelt se pot vedea prin continut mai redus de cafeina, decat o ceasca de cafea si prin efectul acestor bomboane de ciocolata in procesul de slabire. Dintr-un studiu recent al Institutului National de Sanatate Publica si Mediu din Olanda reiese ca ciocolata are o cantitate insemnata de antioxidanti, mai insemnata chiar decat in cazul ceaiului verde. Prin acest continut bogat de antioxidanti se pot preveni o serie de boli precum bolile cardiace. Si aceasta ciocolata poate oricand sa te faca sa scapi de 5 kilograme sau chiar mai mult intr-o singura saptamana.

Din beneficii ChocoSvelt fac parte si senzatia de relaxare si o memorie buna oferite de aceasta, deoarece ciocolata stimuleaza indrofinele care functioneaza ca un anestezic in tratarea durerilor cronice. Acest endrofine pot creste oxigenul din sange ceea ce duce la o stae de relaxare si implicit imbunatatirea memoriei. Serotonina, cu rol neurotransmitator, este prezenta si ea in ciocolata si poate actiona eficient ca un element antidepresiv.

Deci prin consumul de ChocoSvelt puteti in acelasi timp sa fiti relaxat si sa scapati de kilogramele in plus intre-un mod placut fara diete drastice, fara a va infometa si fara a face exercitii fizice pana la epuizare. Bomboanele ChocoSvelt pot reprezenta o solutie oricand pentru cei cu kilograme in plus.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Beneficii ChocoSvelt”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *