Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

august 16th, 2019

Documente necesare pentru obtinerea formularului a1

Blog, by kaddy.

Ca si angajatori, avem atat drepturi, cat si obligatii pe care trebuie sa le respectam, pentru a fi in conformitate cu legislatia din Romania.

Ei bine, pentru fiecare salariat ce isi desfasoara activitatea in domeniul transportului international, angajatorul sau are obligatia de a obtine formularul a1, prin care se atesta apartenenta sa la sistemul de asigurare sociala din tara.

In acest fel, nu va exista nici o neregula in cazul in care are loc un control. Sa nu uitam de faptul ca soferii sunt adesea opriti de catre politie pe soselele europene, iar acestora li se cere atat documentele de identitate, cat si formularul a1.

In cazul in care salariatul nu detine formularul, va avea parte de o sanctiune. In Romania, pentru ca o firma sa poata obtine formulare a1 pentru fiecare angajat in parte, aceasta trebuie sa le completeze dosarele cu actele prevazute si sa le depuna la Casa Nationala de Pensii Publice.

Daca totul este in regula, li se vor elibera intr-un anumit termen aceste documente de o mare importanta.

Dosarul fiecarui salariat in parte trebuie sa contina urmatoarele tipuri de acte: cerere tipizata pentru obtinerea formularului a1, care se primeste de la sediul CNPP, copie legalizata a certificatului de inregistrare a firmei, certificatul prin care se atesta faptul ca firma respectiva nu are nici o datorie catre sistemul fiscal de stat, documentele ce atesta situatia financiara, copie ale ultimelor doua bilanturi contabile lunare, declaratia pe propria raspundere a angajatorului, in ceea ce priveste cifra de afaceri realizata in ultimul an, acordul de detasare ce a avut loc intre societatea din Romania si societatile din alte state, care va fi emis in nu mai putin de 3 exemplare.

Pe langa toate aceste documente, si actele de identitate ale persoanelor detasate au o deosebita importanta, deci se va face si o copie a buletinului.

De asemenea, se prezinta si o copie legalizata a  contractului individual de munca ce a fost incheiat intre angajator si salariat.

In general, expertii contabili sunt cei ce se ocupa de realizarea dosarelor pentru obtinerea formularului a1, deoarece acestia au cunostintele necesare si stiu exact ce trebuie sa contina ele.

Un singur document lipsa duce la respingerea dosarului, deci se acorda o mare atentie acestui aspect.

Intr-o firma, pentru o organizare cat mai buna, avem nevoie de ajutorul unui contabil, deoarece managerii au destul de multe activitati de indeplinit si nu mai au timp sa se ocupe si de realizarea dosarelor fiecarui salariat in parte pentru obtinerea formularelor a1.

Desi obtinerea formularelor pare o etapa complexa, lucrurile pot fi simplificate daca avem sprijinul unui expert contabil, deoarece acesta are experienta necesara pentru a gestiona orice situatie.

Concluzionand, cel mai important pas pe care angajatorul trebuie sa il faca in vederea obtinerii formularului a1 este sa completeze fiecare dosar in parte cu toate actele mentionate mai sus, insa aceasta operatiune poate fi lasata in grija contabilului, deoarece acesta stie mult mai bine cum sa faca fata indatoririi. Ba mai mult, are cunostintele necesare pentru a facilita procesul de obtinere a formularului.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Documente necesare pentru obtinerea formularului a1”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *