Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

mai 11th, 2012

Dr. Oz despre dieta HCG

Fără categorie, by kaddy.

In celebra emisiune a doctorului american Dr. Oz s-a discutat si despre dieta HCG, aceasta dieta controversata pe alocuri. Astfel in acest articol vom vorbi despre subiectul „Dr. Oz despre dieta HCG„. Trebuie sa stiti despre dieta HCG ca promite o pierdere de peste 20 de kilograme pe luna, producatorul sustine acest lucru, si medicii se cam abtin sa discute cu privire la ea.

Trebuie sa stiti despre dieta HCG ca pe timpul cat o tineti nu aveti voie sa consumati mau mult de 500 de calorii pe zi, deci cu un sandwich de curcan si putina branza ati atins acest prag.
Puteti slabi cu ajutorul dietei HCG deoarece, daca nu mancati automat veti slabi, astfel conform celor ce au lansat-o veti sari peste niste mese, iar gustarile sunt interzise. Prin urmare daca veti consuma numai 500 de calorii pe zi este foarte probabil sa pierdeti aproximativ 5 kilograme pe saptamana.

Un element negativ al acestei diete HCG, dupa cum sustine si Dr. Oz, este faptul ca dupa terminare ei, kilogramele vor aparea imediat inapoi, de aceea medicii nu o recomanda. Puteti slabi mai sanatos si echilibrat, cu ajutorul unei diete echilibrate impreuna cu putin sport. Dieta HCG este o dieta nesigura, deoarece in cadrul ei va veti infometa, iar dupa cum stim cu totii cesta este un lucru negativ pentru sanatatea noastra.

Daca o urmati pot aparea oricand probleme grave de sanatate, deoarece organismul uman pe langa aceste calorii mai are nevoie si de alte elemente care sa duca la buna functionare a acestuia. Asadar, Dr. Oz nu recomanda aceasta dieta pentru slabire, si este de acord cu un meniu echilibrat cu grasimi sanatoase si cu exercitii fizice.

Cuvinte cautate:

biocitrin efecte, pastile de slabit dr oz.

Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Dr. Oz despre dieta HCG”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *