Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

octombrie 24th, 2011

Pastila de slabit Clarinol

Fără categorie, by havier.

Pastila de slabit Clarinol are in componenta un element ce este specific tutor pastilelor de slabit si anume acidul linoleic. Aceasta pastila de slabit se poate gasi in farmacii.

Acidul linoleic este un acid care se gaseste in principal in carnea de vita si in lactate, oua si o serie de ciuperci. Dar se presupune ca cea mai bogata sursa de acid linoleic se gaseste in carnea de cangur, dar in Romania se prefera mai degraba carnea de vita decat cea de cangur. Acest acid a fost studiat de cercetatorii americani inca din anii 80, cand sa descoperit efectul miraculos al acestuia asupra organismului uman.

In cele ce urmeaza von face o clasificare a celor mai importante beneficii ale acidului linoleic:

– are un efect anticancerigen,

– este un adjuvant pentru eliminarea kilogramelor in plus,

– lupta impotriva celulitei, imbunatateste aspectul pielii, mai ales in zona abdomenului.

Dar pe langa aceste beneficii acidul linoleic poate avea si unele efecte secundare:

– Interferente in secretia insulinei, ceea ce poate insemna calea spre diabet,

– acest acid este un acid gras, si pot exista procese negative asupra sistemului cardio-vascular, dar studiile nu sunt prea avansate in acest domeniu.

Daca administrezi pastila de slabit Clarinol, trebuie sa ai o dieta si o alimentatie sanatoasa si un stil de viata sanatos, fara acestea nu vei dobandi nici un rezultat.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Pastila de slabit Clarinol”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *