Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

octombrie 24th, 2011

Pastila de slabit Clarinol

Fără categorie, by havier.

Pastila de slabit Clarinol are in componenta un element ce este specific tutor pastilelor de slabit si anume acidul linoleic. Aceasta pastila de slabit se poate gasi in farmacii.

Acidul linoleic este un acid care se gaseste in principal in carnea de vita si in lactate, oua si o serie de ciuperci. Dar se presupune ca cea mai bogata sursa de acid linoleic se gaseste in carnea de cangur, dar in Romania se prefera mai degraba carnea de vita decat cea de cangur. Acest acid a fost studiat de cercetatorii americani inca din anii 80, cand sa descoperit efectul miraculos al acestuia asupra organismului uman.

In cele ce urmeaza von face o clasificare a celor mai importante beneficii ale acidului linoleic:

– are un efect anticancerigen,

– este un adjuvant pentru eliminarea kilogramelor in plus,

– lupta impotriva celulitei, imbunatateste aspectul pielii, mai ales in zona abdomenului.

Dar pe langa aceste beneficii acidul linoleic poate avea si unele efecte secundare:

– Interferente in secretia insulinei, ceea ce poate insemna calea spre diabet,

– acest acid este un acid gras, si pot exista procese negative asupra sistemului cardio-vascular, dar studiile nu sunt prea avansate in acest domeniu.

Daca administrezi pastila de slabit Clarinol, trebuie sa ai o dieta si o alimentatie sanatoasa si un stil de viata sanatos, fara acestea nu vei dobandi nici un rezultat.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa de Laon se administreaza Alcachofa forte Be-Light comentarii Be-Light efecte secundare Be-Light forum Be-Light pareri Biocitrin pret Biocitrin prospect burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit ce contine Alcachofa de Laon cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cine a slabit cu Be-Light cum se ia Alcachofa de Laon cum se ia Be-Light cum se ia Biocitrin cura de slabire discutii Be-Light forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie interdictii Alcachofa de Laon pastila de slabit pastile de slabit pret Alcachofa de Laon prospect Alcachofa de Laon prospect Biocitrin slabire slabire sanatoasa slabit unde gasesc Biocitrin www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Pastila de slabit Clarinol”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *