Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

decembrie 28th, 2011

Pastila de slabit cu extract de Basha

Fără categorie, by havier.

Pastila de slabit cu extract de Basha are ca ingredient principal fructul Basha originar din Brazilia. Basha inseamna in Brazilia „fructul miracol”. Acest fruct pe langa continutul bogat de vitamine mai contine si un tip de endocannabinoid care actioneaza in organism pentru o digestie mai buna. Cu  aceasta poti reduce absorbtia din mancare, iar grasimile nu se mai depun la fel de repede in organism ca inainte astfel vei pierde din greutate mult mai repede.

Aceasta capsula de slabit este pentru toate persoanele care se ingrasa repedem, si are o actiune uimitoare in lupta cu kilogramele in plus. Imediat dupa ce incepi sa administrezi aceste pastile vei observa ca pierzi zilnic intre 1 si 2 kilograme, deoarece acest extract este 100% natural si nu are efecte adverse secundare. Actiunea sa dureaza timp de 2 ani dupa ce le-ai consumat prima data.

 Nu este recomandat consumul de pastila de slabit cu extract de Basha de copii sub 16 ani, femeile insarcinate, persoanele cu probleme cardiace, cu boli de rinichi, cei cu diabet, si cei cu boli cronice sau acute. Nici persoanele peste 65 de ani nu trebuie sa le consume.

Se administreaza o data pe zi, o singura capsula, inainte cu jumatate de ora sau dupa masa de dimineata. Nu trebuie sa consumati mai multe pastile decat este indicat. Pentru a intensifica procesul de slabire consumati cat mai multe lichide si nu sariti peste mesele principale ale zilei. 

Se recomanda o dieta alimentara echilibrata, nu consumati alcool, cafea si tigari. Perioada pe care se intinde dieta cu pastila de slabit cu extract de Basha este de trei luni dupa care se recomanda o pauza de cel putin 2 saptamani.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Pastila de slabit cu extract de Basha”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *