Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

ianuarie 29th, 2020

Sfaturi in alegerea panourilor radiante potrivite

Blog, by kaddy.

Cand vine vorba se asigurarea confortului termic in casa ta, lucrurile devin cat se poate de serioase si ai tot dreptul sa vrei ce e mai bun pentru tine si familia ta.

Dar inainte de toate, ar trebuie sa te documentezi, sa cantaresti argumentele pro si contra si sa vezi daca ti se potriveste o astfel de schimbare.

Panourile radiante reprezinta o solutie mai costisitoare decat alte sisteme de incalzire electrice. Cu toate acestea este foarte eficient. Insa, tocmai pentru ca vei face o investitie serioasa, este bine sa privesti cu mare seriozitate alegerea ta si sa fii foarte bine informat.

Avantajele oferite de panourilor radiante:

– In ceea ce priveste plata pentru achizitia si montarea panourilor radiante, acestea sunt mult mai mici in comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si radiatoare (calorifere). Punerea in functiune a panourilor radiante se face intr-un timp relativ scurt, 2-3 ore, si nu necesita lucrari complexe de constructii si de instalatii.

– Sunt recomandate in special pentru incaperi/spatii cu inaltime mare, mai mare de 4-6 metri, acolo unde incalzirea cu surse conventionale/clasice nu este eficienta deoarece s-ar incalzi inutil un volum foarte mare de aer, implicit cu costuri ridicate.

– Cand vine vorba de incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu, este o metoda sigura de incalzire atat in ceea ce priveste securitatea si sanatatea persoanelor, cat si in ceea ce priveste siguranta si stabilitate in functionare: are un grad foarte scazut de risc la incendiu si nu functioneaza cu lichide sau abur, deci nu polueaza.

– Au o durata de viata de 10-15 ani si nu necesita intretinere speciala.

– Procesul de instalarea de panouri radiante nu este supus/limitat de existenta unor prescriptii tehnice legislative, deci nu sunt necesare/oligatorii avize sau autorizatii, iar montajul poate fi facut chiar de catre beneficiar fara sa fie nevoie de o experienta indelungata in instalarea de astfel de sisteme si instalatii termice.

– Sunt ecologice: nu degaja fum, noxe, CO etc.

Dezavantajele panourilor radiante:

– Un panou radiant nu incalzeste aerul. Incalzeste numai mobila, pardoseala sau persoanele din spatiul respective (numai suprafetele pe care acesta „le vede“).

– La incalzirea cu panouri radiante intr-o locuinta obisnuita (2,5 – 2,8 metri inaltime) nu se face economie la factura de energie electrica. La 1 kW termic se poate consuma cel putin 1 kW electric. Panourile radiante se preteaza mult mai bine in incaperi/ spatii comerciale, hale de productie cu inaltime mare (4-6 metri).

– Nu opta pentru incalzire cu panouri radiante daca nu ai in casa si o instalatia clasica de incalzire cu calorifere. Un panou radiant incalzeste numai ce vede, astfel ca tavanul sau peretele din spatele lui – pe care este montat – ramane rece si exista riscul sa se depuna igrasie.

Ai putea opta totusi pentru panouri radiante cu infrarosu. Spre deosebire de sistemele de incalzire conventionale, cel prin panouri radiante nu incalzeste doar aerul din camera, ci prin intermediul radiatiilor infrarosu incalzeste peretii, tavanul, podeaua, piesele de mobilier si celelalte obiecte.

Radiatiile infrarosu pun in miscare moleculele corpurilor cu care intra in contact. Datorita acestui fapt, corpurile in cauza emana caldura.

Asadar, avand in vedere toate aceste informatii mentionate, poti opta pentru panouri radiante simple, daca incaperea pe care doresti sa o incalzesti este destul de inalta, insa poti opta si pentru panouri radiante cu infrarosu. Acestea nu incalzesc doar obiectele, ci si aerul, completandu-ti nevoile in legatura cu confortul termic de care vrei sa dispuna casa ta.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Sfaturi in alegerea panourilor radiante potrivite”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *