Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

august 27th, 2011

Capsule de slabit Super Slim – slabesti cu Super Slim pana la 10 KG / luna

Fără categorie, by kaddy.

Capsule de slabit Super Slim te ajuta sa slabesti intre 3 si 10 KG pe luna – sustin producatorii acestora. Acest produs este 100% natural, si contine extracte de fructe si plante care au eficienta în procesul de scadere în greutate si, de asemenea sunt benefice pentru ten: fructe combinate cu anghinare de Ierusalim, konjacu, cartof dulce, etc.

Continutul capsulelor de slabit Super Slim:

 • Extract de nuca Koncing din Super Slim actioneaza diminuand straturile adipoase de pe talie, abdomen, solduri, etc
 • Fruct de Garcinia morella:  transforma grasimea in energie, accelerand metabolismul.
 • Extractul de Mar verde din Super Slim activeaza celulele moi ale muschilor stomacali permitindu-le restabilirea elasticitatii si revenirea la capacitatea normala a stomacului in timp ce se micsoreaza considerabil apetitul.
 • Extractul de Kiwi: diminueaza absorbtia de grasimi la nivelul stomacului.
 • Extract de radacina de tapinambur
 • Extract de Dioscorea esculenta: inhiba apetitul si creeaza o stare de satietate

Efectele capsulelor de slabit Super Slim:

 • apetit inhibat
 • eliminarea toxinelor si infrumusetarea tenului
 • reducerea nivelului de absorbtie a grasimilor
 • accelararea metabolismului (va va crea senzatia de sete, asadar va trebui sa beti multa apa)
 • crearea unei senzatii de energie

Rezultatele obtinute cu capsule de slabit Super Slim vor fi vizibile inca din prima luna. Dar daca vrei sa slabesti mai mult, poti lua Super Slim maxim 6 luni non-stop, dupa care se face pauza. 

Capsulele de slabit Super Slim se administreaza in felul urmator:

 • 1 capsula pe zi dimineata, inainte de micul dejun in primele 2 luni
 • 1 capsula la 2 sau 3 zile inainte de micul dejun in timpul etapei a doua, de adaptare a organismului, aproximativ 2 luni
 • repaos 3 luni dupa.

Contraindicatii si precautii pentru capsule de slabit Super Slim: nu au voie sa foloseasca Super Slim copiii sub 18 ani, femeile însarcinate, persoanele cardiace, persoanele hipertensive, cele care sufera de diabet zaharat sau boli de rinichi.

Se recomanda ca pe perioada folosirii acestui supliment alimentar sa se consume cat mai multa apa, fructe si legume si sa se respecte un program stabil de masa: 3-5 mese pe zi, mai reduse cantitativ. Evitati pe cat posibil consumul de cafea si alcool. La anumite persoane, pot aparea in primele 4-5 zile ale dietei, senzatii de agitatie sau nervozitate, simptome asememanatoare celor produse de consumul de cafea. Acestea insa vor disparea pe parcurs, cand organismul se va obisnui cu noul metabolism mai accelerat.


Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Capsule de slabit Super Slim – slabesti cu Super Slim pana la 10 KG / luna”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
 1. No comments yet.
 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *