Capsule de slabit – avantaje, efecte secundare, preturi…

capsule si pastile de slabit, prospect capsule de slabit, avantaje, dezavantaje si efecte secundare, preturi pastile de slabit

septembrie 21st, 2011

Pastile de slabit Xenical

Fără categorie, by kaddy.

Aceste pastile de slabit contin 120 mg de orlistat aceasta fiind substanta principala si cea mai activa. Pe langa aceasta substanta se mai gaseste celuloza, amidonul glicolat de sodiu, povidona, laurilsulfat de sodiu si talc. Capsula de Xenical are un invelis alcatuit din gelatina, indigo carmin, dioxid de titan si o cerneala speciala care este comestibila si nu dauneaza sanatatii.

Este o pastila de slabit care nu reduce pofta de mancare, dar are un inhibitor potent care are o durata mare de actiune. Este indicat pentru persoanele obeze, dar cu un regim moderat. Acest produs se elibereaza de medicul de familie, si trebuie sa ii urmati indicatiile pentru a avea un tratament sanatos pentru dumneavoastra. Se ia o capsula la fiecare dintre cele trei mese principale ale zilei.

Persoanele care sufera de boli ca sindromul de malabsorbtie, colestaza, alergia, nu au voie sa foloseasca aceste pastile de slabit. Nici femeile care alapteaza sau sunt insarcinate nu au voie sa foloseasca aceste pastile de slabit. Acest produs poate avea si efecte secundare, iar daca se intampla acest lucru anuntati imediat medicul.

Efectele secundare ale acestei pastile de slabit ar putea fi urgenta scaunului, balonarea, dar acestea apar si dispar repede daca continuati tratamentul si aveti un regim sanatos si regulat.

Pastila de slabit Xenical se recomanda persoanelor care sufera de obezitate gradul 2 sau persoanelor care au o alimentatie cu mancaruri grase. Se elimina prin scaun, iar caloriile vor fi diminuate.

Medicamentul nu afecteaza organele interne, cum ar fi ficatul, rinichii sau aparatul cardiovascular. Daca nu aveti o alimentaie sanatoasa acest medicament va poate cauza dureri abdominale, steatoree sau carente vitaminice.

Cuvinte cautate:

xenical pret, pastile de slabit xenical pret.

Back Top

Acai verde Alcachofa de Laon comentarii Alcachofa de Laon discutii Alcachofa de Laon efecte secundare Alcachofa de Laon functioneaza Alcachofa de Laon nu are efecte secundare Alcachofa de Laon prospect Alcachofa forte Biocitrin pret Blog burta cafe form cafe form pareri cafe form pret capsula de slabit capsule de slabit cazare in bucovina ce contine Alcachofa de Laon cele mai bune 10 pensiuni Bucovina cele mai bune pensiuni bucovina cina a luat Alcachofa de Laon Cine a slabit cu Alcachofa de Laon cum se ia Alcachofa de Laon cura de slabire forum Alcachofa de Laon forum cafe form Fără categorie ingrijirea pielii pastila de slabit pastile de slabit pensiuni Bucovina pensiuni bucovina 2019 pensiuni bucovina 2020 pensiuni bucovina cu piscina pensiuni bucovina revelion pret Alcachofa de Laon primele pensiuni bucovina prospect Alcachofa de Laon slabire slabire sanatoasa slabit top 10 pensiuni Bucovina Turism www.cafeform.ro wwwcafeform.ro

Responses to “Pastile de slabit Xenical”

Comments (1) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. as dori sa cumpar pastilele…am luat acum ceva timp si chisr am slabit:9 astept un raspuns:) merci

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *